Contiga bygger ny fabrikk på Askøy

Adm. Direktør i Contiga AS, Audun Harridsleff har stor tro på den nye fabrikken som vil bli oppført på søsterselskapet Norstone sin tomt på Askøy.

-Etter planen vil vi investere i et nytt, robust høyautomatisk anlegg på Askøy, som vil gi en produksjonskapasitet på ca 250 000 m2 i året. Anlegget vil, om alt går etter planen være ferdig oppført i 2020. Huldekkefabrikken vil dermed få en sentral beliggenhet i bergensområdet.

Contiga er en ledende leverandør innen bæresystemer i stål og betong i Norge, og har i dag tre hulldekkefabrikker, og 8 fabrikker totalt i Norge. Selskapet har pr i dag om lag 480 ansatte i Norge.

Contiga er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 59 000 ansatte i 60 land.

Contiga investerer i en ny høyautomatisert hulldekkefabrikk i Askøy Kommune. Fabrikken vil ha et potensiale på 250 000 m2/år.